Trees - zoek het uit

Trees - zoek het uit APK for Android

Free News & Magazines Game by VPROnl

Rating 4.3/5Downloads: 10,000,000 Updated: 0000-00-00
Trees is een journalistieke zoektocht in de vorm van een serie audioverhalen. Via de app sta je in contact met drie jonge journalisten die van jouw input en informatie gebruik maken om antwoorden te vinden op de vragen en thema’s die jou bezighouden. Beluister hun wekelijkse reportages, hoor hoe de redactie en researchers te werk gaan en draag zelf bij wanneer je nuttige leads voor ze hebt. Bij Trees word je als luisteraar gehoord.

In de app volg je het onderzoek van Trees op de voet en kun je nieuwe reportages direct beluisteren zodra één van de journalisten een update voor je heeft. Wanneer een onderzoek is afgerond, of doodloopt, start de redactie via de app een nieuw onderzoeksthema op. Oudere thema’s, zoals Opgebrand (over burnout), Lekker lenen (over studieschuld) blijven via de app te beluisteren.

Trees is ook te beluisteren in algemene podcast-apps, maar via deze speciale app heb je de meest intieme relatie met Trees. Je kunt vragen beantwoorden, je mening achterlaten en informatie inzenden. Ook krijg je in de app soms visuele ondersteuning en je vindt er links naar interessante artikelen. Bovendien kun je via de app letterlijk je stem laten horen door audioberichten voor de journalisten in te spreken.

Download Trees - zoek het uit APK File

Trees - zoek het uit APK

Download Locations for Trees - zoek het uit 1.7.1 (File Size:22.53MB)

Download Options and Mirrors:

Download APK from APK-FILE.COM

install app from google play

DISCLAIMER: Trees - zoek het uit is the property and trademark from VPROnl, all rights reserved by VPROnl. Click on the above link to proceed to the apk file download page or app buy page.